07 november, 2007

Oppdatering!

Her kommer en kjapp liten oppdatering fra denne uka!

Bortsett fra skole og lekse, var det årets Ciderfella som sto i fokus. Som alle vet er det gøy å kle seg ut. Spesielt som en vakker prinsesse. Kanskje tar man på litt sminke og fikser litt på håret. Spesielt gutter synes dette er gøy. og hva er vel ikke bedre enn å ha en god grunn for å kle seg ut i jenteklær! Cinderfella er en skjønnhetskonkurranse for gutter, der det er om å gjøre å være den peneste jenta. To gutter ble valgt fra hvert hus, og hele lørdagen ble brukt til barbering av legger, prøving av kjoler og bikinier, osv. Det morsomste var kanskje når vi skulle lære Wilhelm og Leonardo å gå som jenter i høye hæler. De trippet så fint rundt i gangen i høye hæler og kjole. Det vi ikke visste var at den dagen hadde skolen besøk av potensielle søkere med familie, som ble vist rundt i husene. Så plutselig går Wilhelm rett inn i en diger britisk familie. Vet ikke helt om det ga rett inntrykk av AC, men det får så være. I følge gamle elever er det sånn at på AC blir jentene feite, og guttene tynnere og homofile. Og det er ikke tull en gang. Dette er tydeligvis rette stedet å være homofil, for de detter ut av skapet den ene etter den andre. Noe vi også fikk en liten smak av under Cinderfella. Den mest ekstreme vokset hele kroppen, lærte seg magedans, brukte to uker på å gå som en jente, og fikk seg hair extensions. Han vant forresten. Alle "guttene"(?) måtte gå manekeng i kjole og bikini, vi hadde talentkonkurranse, og de måtte alle svare på et spørsmål stilt av vår rektor Neil Richard, som opptrådte fantastisk under hele showet. Cinderfella ble faktisk bannlyst i fjor på grunn av en elev som for to år siden fikk et alvorlig sammenbrudd av kultursjokket. Ikke alle klarer å se menn kle seg ut som kvinner. Men i år ble det arrangert, og det er jeg veldig glad for! For jeg hadde krampe i magen etter å ha ledd så mye. Bare for å gi dere en smakebit på hvordan det var har jeg lagt ut noen bilder fra forberedelsene, og dere skal få et sitat fra det Wilhelm svarte på spørsmålet "Do you think that mathematics is an invetion or a discovery?". Han svarte: "Well, my ex-boyfriend you see, he was like amazing in the kitchen! So when he left I was kind of s****. So one day I just had to order chinese food from a resturant. But I wanted like more than one thing, so I had to add all the different prices together. And I needed a way to do that. And the guy on the phone was like "I do not speak English dude", So I think I just invented maths right there and then!" Det var fantastisk!

Og by the way, så klipte Eloise håret mitt på lørdag. Det var litt spontant, men jeg er veldig fornøyd med resultatet. Det er så kult å bo på internat for hvis man vil klippe håret eller noe er det bare å rope på noen som kanskje har gjort det før, også sitter man på badet og får en hårklipp mens alle jentene er til stedet! AC er så bra altså!

2 kommentarer:

Unknown sa...

hihi, så gøy!
vi har faktisk en sånn tradisjon her og. skjønna ikke alle de her guttan som interesser sæ sånn førr å kle sæ ut som jenta altså..
uansett, her e det bare andreåringan som gjør det. og det i introweek. alle førsteåringan får en ganske så fin overaskelse i kantina med catwalk i høye hæla på bordet, og en del ufrivillig dansing!
fantstisk morsomt!
Håret ditt ser veldig fint ut! :D

BareMari sa...

Hihi!!
Tusen takk:)